facebookyoutube

Συστήματα προεντάσεως TTM

Συστήματα προεντάσεως TTM

Η ΕΛΕΒΟΡ Α.Ε.Β.Ε. ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος διαθέτει στην αγορά την πλήρη γκάμα προϊόντων προεντάσεως και υπηρεσιών του οίκου TTM Tension Technolgy Srl. που περιλαμβάνει:

Η TTM Tension Technolgy Srl. είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρεία που διάθεσε συστήματα προεντάσεως με τα συμπαγή 7-κλωνα συρματόσχοινα που έχουν αυξημένη τανυόμενη διατομή 165mm² αντί των 140mm² της κανονικής ποιότητας (T15). Η δυνατότητα χρήσης συμπαγούς χάλυβα προέντασης επιτρέπει την μείωση του αριθμού των συρματοσχοίνων και έτσι είναι δυνατή η χρήση αγκυρώσεων μικρότερης κλάσης και προφανώς προκύπτει σημαντική εξοικονόμηση κόστους. Παράλληλα, με την χρήση συμπαγούς χάλυβα προέντασης είναι δυνατή η επίτευξη συστημάτων υψηλών φορτίων προέντασης που πρότερα δεν ήταν εφικτά με χρήση των κανονικών και ενισχυμένων ποιοτήτων συρματοσχοίνων.

Όλα τα συστήματα προεντάσεως της TTM τυγχάνουν σημάνσεως CE κατά τις οδηγίες του ETAG 013.  

Τα συστήματα προεντάσεως της TTM διατίθενται σε μια ευρεία γκάμα παραλλαγών όσον αφορά τα χαρακτηριστικά αντιδιαβρωτικής προστασίας ώστε να είναι κατάλληλα για χρήση ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές και να επιτρέπουν τον πλήρη εγκιβωτισμό της κεφαλής αγκύρωσης ακόμα και στα πιο διαβρωτικές συνθήκες.

Συστήματα προεντάσεως TTM   Η απλούστερη έκδοση είναι τα κλασικά συστήματα με χυτές κεφαλές αγκύρωσης κατά την συνήθη πρακτική τη εφαρμοζόμενης τεχνολογίας προτεντάσεων που είναι γνωστή για αρκετά χρόνια.
     
 Συστήματα προεντάσεως TTM   Οι σειρές EP® που είναι σχεδιασμένες για εφαρμογή σε διαβρωτικές συνθήκες περιβάλλοντος και φέρουν χυτές κεφαλές αγκύρωσης με επικάλυψη στρώματος εποξειδικού πολυεστέρα και πώμα πολυαιθυλενίου της κεφαλής πληρωμένο με γράσο.
     
Συστήματα προεντάσεως TTM    Οι σειρές X® που είναι σχεδιασμένες για εφαρμογή σε εξαιρετικά διαβρωτικές συνθήκες περιβάλλοντος και φέρουν χυτές κεφαλές αγκύρωσης πλήρως εγκιβωτισμένες σε επικάλυψη πολυαιθυλενίου και πώμα πολυαιθυλενίου της κεφαλής πληρωμένο με γράσο.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε τους παρακάτω γενικούς καταλόγους:

 

Σύστηματα προεντάσεως TTM για γέφυρες και κοιλαδογέφυρες

  Σύστηματα προεντάσεως TTM για πλάκες